Selecteer een pagina

Technisch commerciële binnendienst

Benelux

Bünte Benelux B.V.

Laten we ons even voorstellen. Welkom bij Bünte Benelux B.V. in Wierden.  Wij opereren sinds 2018 als dochteronderneming onder ons moederbedrijf Helmut Bünte GmbH.
Sinds 1990 zijn wij actief binnen de branche van trailer- en caravanonderdelen tot en met 3.500 kg. We staan voor kwaliteit en flexibiliteit en daarmee identificeren we ons met de visie en werkwijze van onze klanten. Maar onze samenwerking maken we vooral persoonlijk.

Samenwerken is tenslotte het sleutelwoord tot succes.


Functieprofiel

Onze technisch commerciële binnendienst collega is binnen Bünte Benelux verantwoordelijk voor het uitbouwen van de commerciële activiteiten bij onze zakelijke relaties (B2B) die wij betitelen als ‘trailer- en caravan professionals’ binnen de branche van getrokken materieel t/m 3.500 kg binnen de Benelux.

In deze vrije en zelfstandige positie zorg je ervoor, dat onze communicatie perfect aansluit tot een samenwerking met onze klanten, op basis van de werkwijze die Bünte als standaard neemt. Verder is jouw technische achtergrond en/of kennis een fundament waarmee wij als team zaken doen.
Met jouw commerciële drive en gunfactor weten klanten jou te vinden en ben je in staat om klanten te laten kiezen voor de producten van Bünte.

Service is voor ieder bedrijf een bekend begrip, echter geven wij service een letterlijke betekenis, waarvoor klanten terugkeren en herhalingsaankopen bij Bünte plegen.

Jouw takenpakket:

 • Technische vraagbaak voor klanten bij vragen rondom; specificaties, toepassingen of aanvragen betreft onze technische onderdelen.
 • Het uitbouwen van de commerciële activiteiten bij onze specifieke branche in de Benelux.
 • Telefonisch contact op basis van orderverwerking, service en relatiebeheer maar ook acquisitie.
 • Actief bijhouden van orderstromen, maar ook de logistieke stroomlijn welke Bünte kenmerkt in haar flexibele service.
 • Opstellen en opvolgen van offertes in samenwerking met de accountmanagers.

In jouw functie wordt e-commerce op B2B gebied steeds belangrijker. Jouw input is daarom een ontwikkelingspunt waarin je online ook van grote waarde kunt zijn. Niet alleen in ons team, maar ook richting naar onze klanten.

Wij kiezen onze klanten op basis van bepaalde criteria. Dit is ook de kern van waaruit ons team bij Bünte Benelux bestaat. Jouw karakter is daarom voor ons belangrijk om samen met klanten maar ook met collega’s te mogen samenwerken.

Bij Bünte werken wij met meerdere zelfstandige vestigingen per land of regio. Onze organisatie is daarom vrij vlak en nemen wij gezamenlijke keuzes in ons team. Samenwerken is tenslotte de sleutel tot succes.

  Persoonlijk profiel:

  • Een afgeronde MBO-4 of HBO opleiding, in een commerciële of technische richting.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (en/of stage).
  • Je bent een aanpakker die leergierig is om het beste uit zichzelf te willen halen.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, daarnaast beheers je in redelijke mate de duitse taal in spreken en schrijven.
  • Je woont in de regio Twente.
  • Je bent fulltime beschikbaar.

  Als bedrijf zijn wij groeiende, daarmee is jouw functie ook een positie om je verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Daarbij bieden wij ook graag een perspectief aan ons aanbod tijdens een persoonlijk gesprek.

  Mocht jij de keuze worden voor ons team, dan krijg je bij ons een gedegen inwerkprogramma om zo goed mogelijk te kunnen starten in jouw nieuwe positie bij Bünte.

  Mocht jij kiezen om de stap naar Bünte te maken. Dan start je bij een bedrijf met een start-up karakter, maar met de solide basis van het moederbedrijf uit Duitsland. Ondanks het verschil in de spraak en cultuur werken wij als één groot team samen.

  Basisvoorwaarden in ons aanbod:

  • Een vast salaris en een persoonlijk pensioenplan.
  • Een vaste reiskostenvergoeding en flexibiliteit in werktijden.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
  • 25 vakantiedagen.
  • Een jong team in een vlakke organisatie met ruime vrijheid en zelfstandigheid.

  Geïnteresseerd? Solliciteren doe je door een mail te sturen met je motivatie, CV en een actuele foto naar manon@buntebenelux.com 

  Specificaties

  Aantal uur

  40

  Locatie

  Twente

  Einddatum 

  31 mei 2021 om 12:00