Selecteer een pagina

Financieel administratief medewerker

Benelux

Bünte Benelux B.V.

Laten we ons even voorstellen. Welkom bij Bünte Benelux B.V. in Wierden.  Wij opereren sinds 2018 als dochteronderneming onder ons moederbedrijf Helmut Bünte GmbH.
Sinds 1990 zijn wij actief binnen de branche van trailer- en caravanonderdelen tot en met 3.500 kg. We staan voor kwaliteit en flexibiliteit en daarmee identificeren we ons met de visie en werkwijze van onze klanten. Maar onze samenwerking maken we vooral persoonlijk.

Samenwerken is tenslotte het sleutelwoord tot succes.


Wie zoeken we precies?

Binnen Bünte zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van ons team. Onze financiële administratie willen wij namelijk optimaliseren. Na de groei van de afgelopen jaren, is het ons geheel duidelijk geworden dat wij een professional zoeken ter uitbreiding van ons team. Iemand die een sleutelpositie wil uitvoeren binnen ons groothandelsbedrijf.

In deze vrije en zelfstandige positie zorg je ervoor, dat onze financiële processen perfect aansluiten op onze maandelijkse en jaarlijkse budgetten. Als groothandel in de B2B markt, verdienen wij ons geld tenslotte door transacties met een marge. Hierbij is jouw ervaring een belangrijk punt maar je hebt ook de mogelijkheid om bepaalde processen naar eigen voorkeur in te richten.

Wat ga je precies doen?

 • Dagelijkse uitgaande facturering (incl. geautomatiseerde grootboekingen).
 • Wekelijks terugkerende rapportage vanuit het debiteurenbeheer.
 • Opdrachtbevestigingen controle t.o.v. leveringen, reclamaties en factuurcontrole van onze inkopen bij onze leveranciers.
 • Voorsortering van alle binnenkomende facturen, welke geplaatst worden in onze ‘automatisering ter betaling’.
 • Indien je over goede ervaring en kennis beschikt van het financiële grootboek, is dit zeker een pré en bepalend voor het salaris uitgangspunt.

Voor de komende jaren zullen wij als kleine organisatie groeien naar een middelgroot bedrijf van ongeveer 10-12 collega’s. Je groeit dus mee in deze nieuwe positie, met jouw input kun je daarom van grote waarde worden binnen ons bedrijf.

Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde MBO/MEAO opleiding in financiële administratie
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring
  • Je beheerst de Duitse taal als basis schriftelijk, spreken is een pré
  • Je bent flexibel beschikbaar in de gestelde uren

Als bedrijf zijn wij groeiende, daarmee is jouw functie ook een positie om je verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Daarbij bieden wij ook graag een perspectief over ons aanbod tijdens een persoonlijk gesprek.
Mocht je naast een financiële kennis ook HR kennis hebben en/of verder willen ontwikkelen, dan staan we hier open voor om dit samen als bedrijf en werknemer met elkaar te kunnen bereiken.

Mocht jij de keuze worden voor ons team, dan krijg je bij ons een gedegen inwerkprogramma om zo goed mogelijk te kunnen starten in jouw nieuwe positie bij Bünte.
Mocht jij kiezen om de stap naar Bünte te maken. Dan start je bij een bedrijf met een start-up karakter maar met de solide basis van het moederbedrijf uit Duitsland. Ondanks het verschil in de spraak en cultuur werken wij als één groot team samen.

Wat kunnen we jou bieden?

  • Een vast salaris (op basis van de vaste gestelde uren) met een persoonlijk pensioenplan.
  • Flexibiliteit in werktijden en uren.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.
  • Een vaste reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding.
  • Een eigen werkplek binnen ons kantoor.
  • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime, naar rato van jouw vaste uren).
  • Een leuk en jong team in een vlakke organisatie met veel vrijheid en zelfstandigheid.

Zoek jij een zelfstandigheid met grote verantwoording? Maar daarnaast wél volledig flexibel jouw eigen uren te kunnen bepalen, al dan niet aan kantoor of vanuit huis?
Je gelijk kunnen ontwikkelen binnen een groeiende organisatie?

Dan nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren!

Geïnteresseerd? Onze werving en selectie doen wij in samenwerking met Switch Recruitment als kennispartner. Stuur eenvoudig je motivatie, je C.V. en een actuele foto via vacatures@buntebenelux.com

Wat mag je daarna verwachten?

Iedere sollicitant wordt persoonlijk door ons bericht.

Zzp’ers, uitzend- en wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Specificaties

Aantal uur

16 – 24

Locatie

Wierden

Einddatum 

24 december 2021 om 12:00